П`ятниця, 17/Тра/2024, 11:44 AM
Персональний сайт Осадчий Іван Григорович
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Методичні рекомендації щодо розроблення внутрішньої системи забезпечення якості освіти!
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

8:44 PM
Персональний освітній запит на освітню послугу із здобування початкової освіти

Розробив бланк «Персональний освітній запит на освітню послугу із здобування початкової освіти». Це ще один інструмент "педагогіки недекларативного дитиноцентризму".

Чому це важливо?

Та тому що не може в ХХІ столітті освіта  бути якісною, якщо освітня послуга, яку надає особі заклад освіти, є однаковою для всіх і не враховує освітніх потреб   замовників освітньої послуги, в нашому випадку – дитини  і її батьків, тобто їхніх побажань щодо змісту і особливостей освіти, а також цілого комплексу умов її здобування.

За наявності альтернатив, які надає особі інформаційне демократичне суспільство,  учень ніколи не стане «здобувачем освіти», а його батьки – «партнерами» для вашого закладу освіти, якщо їм   не буде запропонована співпраця  із здобування освіти у форматі персоніфікованої освітньої послуги.

Ось для того, щоб батьки змогли усвідомити і системно висловити свої освітні потреби, а заклад освіти створити і  надати учневі/учениці персоніфіковану освітню послугу, і потрібен персональний освітній запит на освітню послугу із здобування конкретного рівня освіти.

Але освіта з обов’язковим і  всеохопним використанням персональних освітніх запитів і наданням персоніфікованих освітніх послуг – це вже зовсім інша освіта, аніж та, яку ми сьогодні маємо і розбудовуємо! І саме до такої освіти вже доречно застосовувати поняття «якість освіти» як її здатність задовольняти вимоги замовників освітньої послуги  і очікування зацікавлених сторін.

З персональним освітнім запитом на освітню послугу із здобування початкової освіти можна ознайомитися на моєму персональному сайті «Осадчий Іван Григорович»  за посиланням:

https://osadchy-pedagog.ucoz.net/load/personalnij_osvitnij_zapit_na_osvitnju_poslugu_iz_zdobuvannja_pochatkovoji_osviti/1-1-0-44

 Для тих, кого все це зацікавило, повідомляю, що особливості застосування нової організаційної освітньої технології розкрито в моїй книзі «Педагогіка якості освіти: бери й роби», е-версія якої розміщена на  персональному сайті за посиланням:

https://osadchy-pedagog.ucoz.net/load/e_versija_knigi_osadchij_i_g_pedagogika_jakosti_osviti_beri_j_robi/1-1-0-38

Там же (с. 227 – 250) ви віднайдете і бланки персональних освітніх запитів учнів і їхніх батьків на освітню послугу із здобування загальної середньої освіти.

Переглядів: 122 | Додав: ig-osadchiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів






Copyright MyCorp ©, На сайті використано фрагменти зображень фракталів з https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons; 2024
uCoz